קציצות בקר קלאסיות

מתכון לקציצות בקר שאי אפשר לסרב להן, קלות להכנה, שהכי כיף לאכול על מצע אורז לבן אחד-אחד

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 ג׳ בשר בקר
בצל קטן קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
תפו"א קטן קצוץ
3 שיני שום כתושים
כוסברה+פטרוזיליה (רבע צרור מכל סוג)
חלבון ביצה
מלח ופלפל
חצי כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
1 קוצצים את הבצל, השום, הסלרי, תפוח האדמה ועשבי התיבול במעבד מזון בפולסים
2 מערבבים עם הבשר הטחון היטב, מוסיפים חלבון ביצה ותבלינים ומערבבים היטב לתערובת אחידה
3 מכסים בניילון נצמד ומכניסים את התערובת למקרר לשעה לפחות כדי שהטעמים יספגו היטב בבשר
4 משמנים מחבת, מכדררים כדורים בגודל קצת יותר גדול מכדור פינג פונג ומניחים לטיגון במחבת עם מכסה סגור משני הצדדים עד שהקציצות משחימות
5 מגישים על מצע אורז לבן וירקות

לעמוד האינסטגרם של נועה שפירו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות