קציצות הודו בקארי של עומר מילר ומיכל אנסקי

הודו זה (כמעט) כאן: עומר מילר ומיכל אנסקי במתכון מושלם לקציצות הודו בקארי שאתם חייבים לנסות. מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות
1/2 ק”ג בשר הודו טחון
1 ביצה
5 כפות פירורי לחם
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית כמון
1/2 כפית גראם מסאלה
מלח, פלפל שחור
לתבשיל
1 ליטר ציר עוף רותח
2 בצלים לבנים קצוצים דק
5-4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים לאורכם
2 כוסות אפונת גינה (רצוי קטנה)
1/4 כוס שמן תירס
4 כפות גדושות רסק עגבניות
1/2 כפית ג’ינג’ר
1/2 פלפל אדום חריף
1 כף גדושה אבקת קארי
1 כף שום כתוש
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית קינמון
1 כפית פלפל שחור טחון
1 מקל קינמון
1/2 כפית פפריקה חריפה
5-4 עלי דפנה
מעט סוכר
מלח
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות.
2 יוצקים שמן לסיר רחב עד לכיסוי טוב של התחתית ומטגנים את הבצל בשמן עד שהוא הופך שקוף.
3 מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים היטב.
4 מוסיפים כליטר ציר עוף רותח, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות.
5 מוסיפים בזהירות את הקציצות, ממשיכים לבשל על להבה בינונית 10 דקות נוספות.
6 מוסיפים את תפוחי האדמה (במידה וחסר אפשר להוסיף עוד מעט ציר) ומבשלים על להבה בינונית עם מכסה מעט פתוח כ-30 דקות עד לריכוך תפוחי האדמה.
7 מוסיפים את האפונה ומבשלים 10 דקות נוספות.
קציצות הודו בקארי עומר מילר
קציצות הודו בקארי עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות