הטרנד של החג: מצה מטוגנת במילוי גבינות ובצל

מתכון טעים וכיפי לחג הפסח: מצות מטוגנות במילוי גבינות, בצל וכל דבר אחר שתרצו. כמה דקות הכנה בתבנית של נינג'ה ואתם מקבלים את הגרסא סופר טעימה לטוסט של חג הפסח.

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצות
בצל סגול
פטריות
רסק עגבניות
ביצה
שמן
פרוסות גבינה צהובה
פרוסות גבינת צ'דר
אופן הכנה
1 להרטיב את המצה היטב,
2 לחתוך בעזרת מספריים חדות את המצה,
3 על רבע אחד למרוח רסק עגבניות,על רבע אחד להניח פרוסת גבנצ עמק על רבע אחד את הבצל והפטריות ועל הרבע האחרון פרוסת צד'ר
4 לקפל את כל הרבעים
5 לטבול בביצה, ולטגן עם מחבת מכוסה משני הצדדים עד שזהוב.
6 להגיש חם!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות