לחם פועלים ביתי לצד מטבוחה ביתית קלה להכנה של ללי האס

מתכון קל להכנה ללחם פועלים ביתי, טעים ומנחם לצד מטבוחה טעימה ופיקנטית.

ללי האס
12.03.2024
1 דירוגים
1 תגובות
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
90 דקות (מטבוחה ולחם ביחד)
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למטבוחה:
פולפה מארז קוביות עגבניות במיץ עגבניות
2 פלפלים ירוקים חריפים
שיני שום מראש שום שלם
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
חצי כפית כמון
שמן קנולה
ללחם:
7 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כפיות מלח
40 גרם שמן זית
2 ורבע כוסות מים פושרים
אופן הכנה
למטבוחה
1 בסיר קטן שופכים את 2 קופסאות הפולפה. (עגבניות חתוכות)
2 במעבד מזון קוצצים דק את שיני השום והפלפלים החריפים.
3 מוסיפים לסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דק לריכוך השום והפלפלים.
4 מוסיפים שמן ואת התבלינים. ומבשלים ל 10 דקות נוספות
5 מגישים עם חלה וממערבבים ביחד ומבשלים עוד כ 20 דק.נגבים עד הטיפה האחרונה
לחם
1 . שמים בקערת המיקסר את השמרים, סוכר ומים, ומניחים בצד ל 10 דק עד שמתחיל לתסוס.
2 מוסיפים את הקמח, המלח והשמן זית.
3 ונותנים למיקסר לעבוד 10 דק על מהירות בינונית
4 מתפיחים כשעה להכפלת נפח ומכסים
5 מניחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 מכסים ומתפיחים בשנית
7 מחלקים את הבצק ל3 כיכרות של כ 600 גרם האחת
8 שמים בתבנית נייר אפיה- ומקמחים מעט.
9 מחממים תנור ל180 מעלות טורבו
10 אחרי שתפח (כ 40 דק) חורצים 3 פסים בעזרת סכין חדה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      א. את נהדרת ב. אין סוף למתכון הלחם. תודה על כל השאר

       

       
      מינה פטילון says: