לחם פועלים ביתי לצד מטבוחה ביתית קלה להכנה של ללי האס
מתכון קל להכנה ללחם פועלים ביתי, טעים ומנחם לצד מטבוחה טעימה ופיקנטית.
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
90 דקות (מטבוחה ולחם ביחד)
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
למטבוחה:
פולפה מארז קוביות עגבניות במיץ עגבניות
2 פלפלים ירוקים חריפים
שיני שום מראש שום שלם
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
חצי כפית כמון
שמן קנולה
ללחם:
7 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כפיות מלח
40 גרם שמן זית
2 ורבע כוסות מים פושרים
אופן הכנה
למטבוחה
1 בסיר קטן שופכים את 2 קופסאות הפולפה. (עגבניות חתוכות)
2 במעבד מזון קוצצים דק את שיני השום והפלפלים החריפים.
3 מוסיפים לסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דק לריכוך השום והפלפלים.
4 מוסיפים שמן ואת התבלינים. ומבשלים ל 10 דקות נוספות
5 מגישים עם חלה וממערבבים ביחד ומבשלים עוד כ 20 דק.נגבים עד הטיפה האחרונה
לחם
1 . שמים בקערת המיקסר את השמרים, סוכר ומים, ומניחים בצד ל 10 דק עד שמתחיל לתסוס.
2 מוסיפים את הקמח, המלח והשמן זית.
3 ונותנים למיקסר לעבוד 10 דק על מהירות בינונית
4 מתפיחים כשעה להכפלת נפח ומכסים
5 מניחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 מכסים ומתפיחים בשנית
7 מחלקים את הבצק ל3 כיכרות של כ 600 גרם האחת
8 שמים בתבנית נייר אפיה- ומקמחים מעט.
9 מחממים תנור ל180 מעלות טורבו
10 אחרי שתפח (כ 40 דק) חורצים 3 פסים בעזרת סכין חדה.
לחם
כמה מ"ל הכוס מדידה ?!
כמה מ"ל הכוס מדידה ?!
נועה says:
לחם פועלים היתי
מהו משך זמן האפיה, לא ראיתי שכתוב, תןדה
מהו משך זמן האפיה, לא ראיתי שכתוב, תןדה
שולה says:
א. את נהדרת ב. אין סוף למתכון הלחם. תודה על כל השאר
מינה פטילון says: