עוגיות מרציפן ושוקולד לבן קלות וממכרות

בגרמניה מאוד אוהבים מרציפן אבל לא צריך לחכות להגיע לברלין – תכינו בבית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 ג' מרציפן (לפחות 50% תכולת שקדים )
100 ג' חמאה (בטמפרטורת החדר)
75 ג' סוכר דק זהוב
1 כפית תמצית שקדים
2 שקיות סוכר וניל
2 ביצים M
75 ג' קמח תירס
150 ג' קמח לבן
חבילת שוקולד לבן/בלונדי
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים 2 מגשים לתנור עם נייר אפייה
2 מחממים את המרציפן 30 שניות במיקרו כדי שיהיה נוח יותר לעבוד איתו
3 בעזרת מיקסר ידני או סטנד מערבבים את החמאה והמרציפן למסה חלקה
4 מוסיפים בזה אחר זה את הסוכר, סוכר הווניל ותמצית השקדים. מערבבים עד שהכל מתאחד
5 מוסיפים את הביצים אחת אחת לתוך המסה. המיקסר צריך להיות במצב הגבוה ביותר שלו למשך 30 שניות
6 בקערה נפרדת מערבבים קמח לבן מנופה עם קמח תירס
7 מוסיפים לתערובת את הקמחים כשהמיקסר על מהירות בינונית, וב2 שלבים – לא להכניס את כל הקמח בפעם אחת לשים עד שהבצק נוח לעבודה
8 מכדררים כדורים ובמרכז כל כדור מניחים קוביית שוקולד
9 מכניסים לתנור ואופים כ-10-15 דקות עד שהעוגיות יציבות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות