עוגת אגסים ומרציפן בחושה

שילוב של שקדים ואגסים זה שילוב מנצח! מתכון לעוגה בחושה עם אגסים ומרציפן שכדאי מאוד להגיש עם כדור גלידה וניל בצד לפינוק שיא

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תבניות אינגליש קייק
125 גרם חמאה רכה
350 גרם מרציפן (לפחות 52%) חתוך לקוביות
150 גרם סוכר
3 ביצים L
1 כוס קמח לבן
כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
רבע כוס מיץ לימון
רבע כוס חלב
מעט מלח
4 אגסים חתוכים לקוביות
לקישוט שקדים קלופים מולבנים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה ומרציפן, על מהירות נמוכה עד שמתאחדים
3 מוסיפים סוכר וממשיכים לערבב
4 מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה לחוד
5 מערבבים עד שמקבלים תערובת תפוחה
6 בקערה נפרדת מערבבים את היבשים (קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה)
7 בעוד קערה נפרדת מערבבים מיץ לימון וחלב
8 לאט לאט ולסירוגין מוסיפים את 2 התערובות לתערובת המרציפן – מיקסר על מהירות בינונית
9 חותכים קוביות מהאגסים ומקפלים אותם לתוך התערובת
10 מכניסים לאינגליש קייק משומנות, מפזרים מלמעלה שקדים קלופים ולתנור ל40 דקות עד שקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים לחים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות