פאי תפוחים ואגסים מהיר וקל להכנה של מרי ברי

מתכון לפאי התפוחים והאגסים של מרי ברי. מתכון פשוט, מהיר וקל להכנה.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגה: תבנית פאי קוטר 25 ס"מ
2 אגסים
1-2 תפוחים מבושלים, קלופים, מגורענים וחתוכים גס
500 גרם אריזה של בצק עלים
4 כפיות ריבת לימון
1 ביצה טרופה
2 כפות סוכר דמררה
אבקת סוכר לקישוט מעל
לקראמבל:
1 ורבע כוס קמח לבן
115 גרם חמאה חתוכה לקוביות
4 כפות סוכר דמררה
אופן הכנה
1 מחממים תנור מראש ל 200 מעלות.
2 שמים בקערה את חתיכות התפוחים והאגסים ומוסיפים את ריבת הלימון.
3 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעיגול וקוצצים לקוטר של כ-33 ס"מ (13 אינץ'). מניחים את הבצק על דף נייר אפייה.
4 מעבירים את תערובת התפוחים והאגסים למרכז המאפה. פרוס מעט, השאר גבול של 7.5 ס"מ (3 אינץ') מסביב לקצה. מברישים את קצה המאפה בביצה הטרופה, ולאחר מכן מקפלים את המאפה וסובב כדי ליצור גבול. דוחפים אותו יחד כדי ליצור דפנות
5 מברישים את הצדדים בביצה טרופה יותר, ואז מפזרים את הסוכר הדמררה על כל הפירות והקצוות של המאפה.
6 מרימים את נייר האפייה על תבנית האפייה החמה ואופים בתנור שחומם מראש כ-35-40 דקות עד להזהבה ופריכה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות