איך מכינים מרגריטה? אריאל לייזגולד הוא “שותה הכפר”

HOLA! הפעם אנחנו מבקרים במקסיקו ומכינים מרגריטה קלאסית! הרבה אנשים חושבים שמרגריטה היא קוקטייל ברדי כזה מהמכונה, מתוק ומלא בפירות אבל זו לא בדיוק הכוונה. מדובר למעשה באבולוציה של המשקה המקורי.
המרגריטה הקלאסית היא קוקטייל עשיר, אלכוהולי, חמצמץ ונהדר, שמתאים לאנשים שאוהבים לשתות.
המשקה המדהים הזה הומצא במקסיקו בשנת 1938 על ידי דני הררה בבר שלו, “ראנצ’ו לה גלוריה” – בתרגום חופשי לעברית: “חוות התהילה”.

אז מה צריך בשביל מרגריטה קלאסית? 

הדרינק הזה צריך טקילה. ככל שהטקילה תהיה איכותית יותר, כך גם המרגריטה תהיה איכותית יותר.

דבר שני; קואנטרו – ליקר תפוזים צרפתי מצוין, מתובל בזנים שונים של תפוזים,  שממש אפשר לטעום את הטריות שלהם דרך המשקה, וליים טרי! ההבדל העיקרי בין ליים ללימון, הוא שליים הוא לא לימון – הוא חמוץ יותר, קטן יותר, ירוק יותר ובלי גרעינים.  פשוט פרי אחר מאותה משפחה, שנמצא אותו בהרבה דרינקים אחרים.

לפני הכל אני צריך להכין את הכוס שלי ולקשט אותה.

לוקחים כוס מרגריטה ומקיפים אותה במלח, המלח ידגיש את הטעמים העשביים של הטקילה ויחמיא מאוד למרגריטה.

איך אני עושה את זה?

זה מאוד פשוט: לוקחים ליים ומסובבים אותו בעדינות על דש הכוס ולאחר מכן טובלים את כל הסיפור הזה בתוך צלוחית עם מלח – זה הכל!

בשלב הבא אני שם בתוך השייקר שלי:

60 מ”ל טקילה איכותית

40 מ”ל קואנטרו

(שימו לב שהמשקה הזה הוא אלכוהולי מאוד – יש בו 100 מ”ל של משקאות  עם 40% אלכוהול)

מסיימים ב – 20 מ”ל של מיץ ליים.

אל תשכחו לעשות מסאז’ לליים לפני שסוחטים אותו, זה מוציא את כל השמנים והמיצים מתוך כל התאים בתוך הפרי המדהים הזה.

לאחר מכן מנערים את הדרינק ומסננים לתוך הכוס, והנה טעם של מקסיקו במטבח הביתי שלכם! לחיים!

איך מכינים מרגריטה? אריאל לייזגולד הוא “שותה הכפר”
מרגריטה

מומלץ לקרוא גם:

קוניאק: הקיסר של המשקאות האלכוהוליים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות