מרק דלעת ובטטה קרמי ומפנק. קל להכנה ומתאים במיוחד לימים גשומים וקרים

מרק כתום סמיך וטעים, עם טעם מנחם של בית והמון ג'ינג'ר ושום שטובים לבריאות חזקה

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/4 דלעת חתוכה לקוביות
2 בטטות קטנות
1 בצל סגול
שום וגינג'ר בכמויות גדולות- בהתאם לחוזק הרצוי
1.5-2 ליטר ציר מרק ירקות
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
שמן לטיגון הירקות
1 קופסת חלב קוקוס
רעיונות לתוספות מעל המרק
שמנת, גרעיני דלעת קלויים, פטרוזיליה
אופן הכנה
1 בסיר עם שמן לטגן את הבצל, הדלעת והבטטה עד להזהבה קלה
2 להוסיף את התבלינים ולערבב היטב
3 להוסיף את הג'ינג'ר ואת ציר המרק ולהביא לרתיחה
4 לאחר רתיחה יש לטחון בבלנדר ידני עד למרקם קרמי וסמיך
5 להוסיף את החלב קוקוס, לערבב ולהביא לרתיחה שוב
6 למזוג לקערה ולהוסיף תוספות לפי בחירה
7 בתיאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות