מרק עגבניות ואורז חמים ומפנק של הבלוגרים שחר ואורן שמתאים במיוחד לימי החורף הקרירים

מתכון למנה מנחמת במעט עבודה מתוך התוכנית "בישול זוגי" עם שחר ואורן

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

10 עגבניות גדולות חצויות
3 בצלים גדולים חצויים
1 וחצי שום חצוי
חופן בזיליקום טרי
1 כפית מלח ים
חצי כפית סוכר
5-6 כוסות מים
כף רסק עגבניות
שמן זית
פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
כפית סריראצה של טבסקו
אורז מוכן מראש
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-170 מעלות
2 מכניסים לתנור למשך 30 דק' את העגבניות החצויות, הבצלים החצויים והשום ביחד עם קורט נדיב של מלח ים וזילוף טוב של שמן זית
3 מרתיחים את כוסות המים בסיר. ברגע שמוכן, מעבירים לסיר את העגבניות והבצל
4 מוסיפים לסיר רסק עגבניות ומתבלים בסוכר, מלח, מלח, פפריקה, פלפל שחור, עלי הבזיליקום הטריים ולבסוף מוסיפים סריראצה של טבסקו. מבשלים על אש נמוכה 10-15 דקות עם מכסה
5 בבלנדר ידני טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ומתבלים לפי הטעם מוסיפים אורז מוכן מראש ומבשלים עוד 10 דקות
6 בתיאבון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות