פאי מייפל, לימון ונקטרינות של נועה נבות

מתכון לפאי מדהים קליל וקייצי עם בצק פריך חלומי, קרם לימון, פירות וכדור גלידה וניל לצד זה מאסט! מתכון של נועה נבות בעלת הבלוג "לקינוח – אפייה ביתית"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק פריך:
1.5 קמח
75 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כף גדושה סירופ מייפל ( רצוי אמיתי )
2 כפות סוכר חום כהה
3 חלמונים
לקרם הלימון:
1 מיכל שמנת מתוקה ( 250 מ”ל )
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל ( 80 גרם )
2\1 פחית חלב ממותק מרוכז
מיץ מלימון שלם
לקישוט:
2 נקטרינות פרוסות
אפשרות: שברי וופל
אופן הכנה
לבצק פריך:
1 משמנים ומקמחים היטב את התבנית
2 מעבדים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד ומשטחים בתבנית (כולל שוליים)
3 מחוררים את הבצק בעזרת מזלג ומעבירים למקפיא ל – 10 דקות או לחצי שעה במקרר. בינתיים מחממים תנור ל – 180 מעלות
4 אופים כ – 20 – 15 דקות או עד שהבצק מזהיב. מצננים לחלוטין
לקרם הלימון:
1 מקציפים את כל חומרי הקרם לקרם יציב ומורחים על הבצק האפוי. מעבירים למקרר ל – 4 שעות לפחות, רצוי ללילה
לקישוט:
1 לפני ההגשה, מסדרים יפה את פרוסות הנקטרינה ואת שברי הוופל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות