מוס מנגו נענע וליים של ונסה אביטן
מתכון למוס מנגו נענע וליים של ונסה אביטן. מתכון כיפי ומרענן, קל להכנה והכי טעים שיש.
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 מנגו
2 ליים
2 חלבוני ביצה
30 גרם סוכר
1 סוכר וניל
2\1 כפית תמצית וניל
100 מ"ל שמנת להקצפה
5 עלי נענע
אופן הכנה
1 מקלפים את המנגו, שמים בצד 1/2 מנגו ואת השאר חותכים לקוביות
2 שמים את קוביות המנגו בבלנדר עם מיץ מ-1 ליים, השמנת וסוכר ווניל וטוחנים למחית חלקה.
3 לאחר מכן מקציפים באמצעות מיקסר 2 חלבונים עם 30 גרם סוכר ו-1/2 כפית תמצית וניל
4 מערבבים את החלבונים יחד עם מחית המנגו ויוצקים לכוסות הגשה
5 מניחים לקירור במקרר למשך שעתיים לפחות
6 לאחר מכן מוסיפים את 1/2 מנגו חתוך בקוביות קטנות עם נענע קצוצה וגרידת של 1 ליים ומגישים