מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות כמו בקניון של רון יוחננוב

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות פשוטות להכנה, ממש כמו שאפשר למצוא בקניון רק יותר טוב – כי אין על מאפים ביתיים שאוכלים חם מהתנור

זמן הכנה
20 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום או סוכר דמררה
כפית תמצית וניל איכותית
2 ביצים
קורט מלח
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
400 גרם קמח תופח
300 גרם תוספות (שוקולד לבן /מריר/חלב)
סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות (לא חובה) אפשר להכין את התערובת מראש ולייצב במקרר
2 בקערת המיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה עד לקבלת קרם
3 מוסיפים את הסוכר והוניל ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
4 מוסיפים את הביצים ומקציפים שוב על מהירות חלשה עד שהביצים נטמעות בבלילה
5 לאחר מכן מוסיפים את הקמח והאבקות. מקציפים שוב עד לקבלת בצק אחיד
6 שוברים את התוספות ומוספים. ערבוב קצרצר נוסף וזהו. יש לכם בצק עוגיות
7 מגלגלים עוגיות בגודל שאוהבים בין 60 גרם לעוגיות ענק בגודל של 100 גרם
8 אופים בתנור כ-15 דקות על 180 מעלות. זהירות מאפיית יתר
9

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות