מלבי מנגו וקרם קוקוס – מתכון מושלם לקיץ טעים וטבעוני

אריאל בן חמו עם מתכון למלבי פרווה וטבעוני עם מנגו ליאן, מהערבה וקרם קוקוס – תוך 10 דקות ויש לכם קינוח קייצי ומדהים להגיש לשולחן

בשיתוף מנגו ערבה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות (כולל קירור)
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מלבי מנגו
1 מנגו ליאן, מהערבה
400 גרם קרם קוקוס
שליש כוס סוכר קוקוס
5 כפות קורנפלור
רבע כוס כוס מים
להגשה
1 מנגו ליאן ערבה
קוקוס טחון
שומשום שחור
מלבי מנגו בהכנה ביתית של אריאל בן חמו עם מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס
מלבי מנגו בהכנה ביתית של אריאל בן חמו עם מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס
אופן הכנה
מלבי מנגו
1 טוחנים מנגו קלוף ומגולען למרקם חלק לחלוטין.
2 מניחים בסיר קטן קרם קוקוס, סוכר קוקוס, קורנפלור ומים ומערבבים עד לתערובת חלקה לחלוטין
3 מביאים לסף רתיחה ומנמיכים לאש בינונית. מוסיפים את מחית המנגו ומערבבים עד להסמכה קלה, עד למרקם של מעדן
4 מעבירים לכלי הגשה קטנים ומכסים בצמוד למלבי עצמו למנוע היווצרות של קרום
5 מעבירים למקרר להתגבשות של שלוש שעות עד לילה
6 לפני הגשה מקשטים בקוקוס טחון, מנגו פרוס ושומשום שחור
מלבי מנגו בהכנה ביתית של אריאל בן חמו עם מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס
מלבי מנגו בהכנה ביתית של אריאל בן חמו עם מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: