כדורי שוקולד עם מרכיב סודי של אריאל בן חמו

כדורי שוקולד עם אבוקדו, לא מרגישים את הטעם שלו אבל המרקם של כדורי השוקולד פשוט מדהים בזכותו. מתוך "נשנושים" עם אריאל בן חמו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי/פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם (חצי) אבוקדו בינוני רך מאוד
40 גרם (3 כפות) מייפל טבעי ללא תוספות
150 גרם שוקולד מריר 60%
20 גרם (1 כף) שמן זית
150 גרם עוגיות עוגיות דגנים/ עוגיות כוסמין / עוגיו דגנים עם שיבולת שועל
לציפוי:
ציפוי: 2 כוסות קוקוס טחון
מיץ סלק מסלק בואקום
אופן הכנה
1 שוברים את העוגיות לחתיכות קטנות.
2 טוחנים במעבד מזון את האבוקדו למרקם חלק
3 ממיסים את השוקולד עם מעט שמן זית על הכיריים
4 מאחדים את כל חומרי הגלם ומעבירים את הבלילה למקרר לכחצי שעה.
5 מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים
6 שבבי קוקוס: מפזרים את הקוקוס על תבנית תנור עם נייר אפייה, אופים לקלייה כ 10 דקות על 160 מעלות
7 מערבבים את הקוקוס עם 2 כפות מיץ סלק וצובעים את כל הקוקוס. מגלגלים את הכדורים בקוקוס.
אבוקדו בקינוח? כן! צילום: מיכאל דאל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      אתם רוצים להגיד לי שהדבר הזה טעים?

       

       
      חני says:
      • מאוד טעים:)

        מאוד טעים:)
        ahiad says: