מפרום על קוסקוס של אבי ביטון

תפוחי אדמה ממולאים בבשר הודו שמתבשלים ברוטב עגבניות וקישואים. אביבה חזן (אמא של אורן חזן) מלמדת מה הסוד שהופך את המפרום שלה למוצלח ביותר.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למפרום:
קילו בשר הודו אדום טחון
2 בצלים
חבילת פטרוזילה קצוצה היטב
מלח ופלפל שחור
בהרט
10 תפוחי אדמה
2 ביצים
קמח
שמן לטיגון
לרוטב:
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
2 גזרים קצוצים דק
2 קישואים קצוצים דק
חתיכה של דלעת קצוצה דק
אבקת מרק עוף
כוס מים
לקוסקוס:
חבילה קוסקוס להכנה מהירה
אופן הכנה
המפרום:
1 מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים.
2 יוצרים מתפוחי האדמה מניפות.
3 ממלאים את תפוחי האדמה בעיסה, עוטפים בקמח,טובלים בביצה ומטגנים מכל הצדדים. מניחים על נייר סופג.
הרוטב:
1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים לסיר רחב ומביאים לרתיחה.
2 מסדרים את המפרום ברוטב, מפזרים עוד בהרט ומבשלים עד לאידוי כמעט מלא של המים.
3 מגישים עם קוסקוס חם וטרי.
הקוסקוס:
1 מכינים את הקוסקוס ע”פ הוראות היצרן.
מפרום על קוסקוס של אבי ביטון
מפרום על קוסקוס של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות