קציצות מחשי של אודליה סויסה

מתכון לקציצות מחשי – קציצות ירק עם הודו טחון בתיבול מושלם. מתוך "פשוט עם אודליה 2" עם אודליה סויסה ואמא שלה שולמית שמגלה סודות מהמטבח המרוקאי בטעם של פעם. מתכונים שאין בשום מקום!

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תפוחי אדמה
2 בצלים
פטרוזיליה קצוצה
2 פרוסות לחם
חצי קילו חזה הודו טחון ומבושל
2 ביצים
2 כפות אריסה
כף מרק עוף
מלח
פלפל לבן
פפריקה
כורכום
ביצה טרופה
להגשה: לימון לסחיטה מעל
אופן הכנה
1 מבשלים במים חזה הודו טחון
2 מרטיבים פרוסות לחם
3 מכניסים את כל החומרים לקערה מערבבים ומעבדים את המסה
4 טורפים ביצה בקערה
5 מקצצים קציצות, טובלים בביצה היטב ומכניסים לשמן
6 מוציאים את הקציצות המטוגנות לנייר סופג ומגישים עם לימון סחוט מלמעלה
לא לשכוח את הלימון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      מתכון מחשי

      לא ברור האם לטחון. את החזה ואז להכניס למים רותחים?

      לא ברור האם לטחון. את החזה ואז להכניס למים רותחים?
      אסתי says:
      • מבשלים את החזה עוף ואחרי טוחנים אותו במעבד מזון

        מבשלים את החזה עוף ואחרי טוחנים אותו במעבד מזון
        adi says: