כדורי מק אנד צ'יז ברוטב רוזה מדהימים

הבלוגרית נועה עם מתכון לכדורי מק אנד צ'יז מטוגנים ברוטב רוזה – טכניקה פשוטה למנה מושחתת וטעימה שלא תוכלו להפסיק להכין ולאכול

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
4 שעות (כולל הקפאה)
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפסטה:
חבילת פסטה קיפרי ריגאטי
מעט מלח למים להכנת הפסטה
הרוטב:
ג׳ חמאה
כף קמח גדושה
מיכל שמנת מתוקה (250 מל)
חצי כוס חלב
ג׳ גבינת צ׳דר מגורדת
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
לציפוי הכדורים:
חצי כוס קמח
ביצה טרופה עם מעט חלב
שקית פירורי פנקו
שמן לטיגון
לרוטב העגבניות:
50 ג׳ חמאה
5 שיני שום כתושים
כף פפריקה מתוקה
כפית וחצי מלח
רבע כפית פלפל שחור
מיכל שמנת לבישול (250 מל)
100 ג רוטב עגבניות מרוכז
חצי כוס מים רותחים
חצי כוס פרמזן
אופן הכנה
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומניחים בצד
2 מכינים את הרוטב למק אנד צ'יז: . לאחר מכן מוסיפים מיכל שמנת מתוקה (250 מל), וחצי כוס חלב, ומערבבים היטב ומבשלים עד לקבלת מרקם מעט סמיך. לסיום מוסיפים 400 ג׳ גבינת צ׳דר מגורדת, כפית מלח, ורבע כפית פלפל שחור
3 מערבבים עד לקבלת מרק חלק ואחיד, ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
4 מעבירים לתבנית ומכניסים למקפיא לשלוש שעות
5 לאחר מכן חותכים לריבועים ומגלגלים כל ריבוע לכדור. טובלים בקמח, בביצה טרופה, פירורי פנקו, ושוב ביצה, ופירורי פנקו, ומטגנים עד להזהבה
מכינים את רוטב הרוזה:
1 ממיסים במחבת 50 ג׳ חמאה, מוסיפים שיני שום כתושות, מטגנים ממש מעט
2 מוסיפים פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים
3 מוסיפים שמנת, רסק עגבניות, חצי כוס מים רותחים ומבשלים 5 דקות
4 לבסוף מוסיפים את הפרמזן ומערבבים היטב
5 מגישים את הכדורים על מצע הרוטב, וזוללים!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות