מתכון להמבורגר וקטשופ ביתי קל להכנה של רון יוחננוב

המנה הביתית המושלמת והקלה ביותר להכנה שיש – המבורגר וקטשופ! הילדים ימותו על הארוחה הקלאסית הזאת וגם אתם

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק' (לא כולל זמן התייצבות להמבורגר)
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המבורגר:
1 חב' לחמניות המבורגר בסגנון אמריקה
1.2 ק"ג בשר טחון (שמורכב מ-80% בקר + 20% שומן)
2 כפיות מלח
פלפל שחור בנדיבות
1 כף קטשופ
עגבניה, מלפפון חמוץ/טבעות בצל אדום/ביצת עין
קטשופ:
1 קופסאות עגבניות ליקופן חתוכות דק 100% טבעי
4 קופסאות רסק 100% עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
1 כף שמן זית
2 כפות מייפל
אופן הכנה
1 בקערה, מערבבים את הבשר יחד עם התבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 שוקלים קציצות ובעזרת רינג יוצרים קציצות בצורת המבורגר. אם אתם מרגישים שהמסה צמיגית מידי/דחוסה. אפשר להוסיף 1/3 כוס מים לתערובת הבשר.
3 בהכנת ההמבורגר, עדיף תמיד כמה שעות לפני. ואפשר גם לילה קודם. רצוי להשאיר את הבשר במקרר להתייצבות ללילה על מגש מכוסה עם ניילון נצמד. אפשר גם כמה שעות.
4 מוציאים את הבשר מהמקרר, חשוב להדק את הבשר בתוך הרינג וכך לא ישבר במהלך הצלייה
5 על מחבת פסים מחוממת היטב או במנגל צולים את הקציצות היטב לפי מידת העשייה הרצויה מגישים על לחמנית המבורגר חמה עם תוספות ורטבים לצד צ'יפס.
6 לקטשופ – מעבירים את כל המרכיבים לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות