מעמולים קלים להכנה

מתכון למעמולים במילוי תמרים, עוגיות קלות להכנה, נמסות בפה שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות סולת
1/2 כוס קמח
4 כפות חלב/חלב סויה או שקדים לפרווה
2 כפות אבקת סוכר
1/2 כפית אבקת אפייה
150 גרם חמאה מומסת
1 חבילת ממרח תמרים
1 כף שמן זית
1 כף קינמון
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערה גדולה מערבבים קמח סולת אבקת סוכר ואבקת אפייה.
2 מוסיפים חלב וחמאה מומסת מערבבים עד שנוצר בצק.
3 יוצרים מהבצק כדורים
4 בקערה נפרדת מערבבים שמן זית תמרים וקינמון ומגלגלים ל-24 כדורים.
5 משטחים כל כדור בצק ביד ומניחים במרכז אחד מכדורי התמרים.
6 מכסים את התמרים בבצק ומגלגלים אותו לכדור חלק או משתמשים במעצב מעמול (ניצתן לרכוש בחנויות אפייה)
7 מחממים תנור ל180 מעלות
8 מסדרים את המעמולים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל20-25 דקות (עד שהתחתית מזהיבה)
9 מצננים את העוגיות לגמרי, מפזרים אבקת סוכר ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות