עוגת תפוחים דיאטטית
מתכון לעוגת תפוחים דלת קלוריות, עם מרכיבים פשוטים שיש בכל בית, ערך קלורי נמוך כך שאפשר להנות מבלי רגשות אשם (ולקחת אפילו עוד חתיכה)
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/03/15163044/APPLE-DIET.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתבנית 24 ס"מ
2 ביצים
70 גרם קמח
100 מ"ל חלב
100 גרם רסק תפוחים
50 גרם אבקת סוכר
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כפית קינמון
3 עד 4 תפוחים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 קולפים את התפוחים ואז חותכים אותם לרצועות דקות מאוד
3 בקערה מערבבים את הביצים ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת
4 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, החלב ורסק התפוחים
5 שופכים את הבלילה לתבנית, מכניסים את התפוחים לבלילה ו"מטביעים" אותם בתוך הבלילה עד כמה שאפשר
6 מפזרים כף סוכר מעל העוגה ומכניסים לתנור ל 40 דקות
7 מצננים את העוגה לחלוטין, פורסים ומגישים