עוגת תפוחים דיאטטית
מתכון לעוגת תפוחים דלת קלוריות, עם מרכיבים פשוטים שיש בכל בית, ערך קלורי נמוך כך שאפשר להנות מבלי רגשות אשם (ולקחת אפילו עוד חתיכה)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתבנית 24 ס"מ
2 ביצים
70 גרם קמח
100 מ"ל חלב
100 גרם רסק תפוחים
50 גרם אבקת סוכר
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כפית קינמון
3 עד 4 תפוחים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 קולפים את התפוחים ואז חותכים אותם לרצועות דקות מאוד
3 בקערה מערבבים את הביצים ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת
4 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, החלב ורסק התפוחים
5 שופכים את הבלילה לתבנית, מכניסים את התפוחים לבלילה ו"מטביעים" אותם בתוך הבלילה עד כמה שאפשר
6 מפזרים כף סוכר מעל העוגה ומכניסים לתנור ל 40 דקות
7 מצננים את העוגה לחלוטין, פורסים ומגישים