קסטה לוטוס מ-6 מרכיבים

מתכון לקסטה לוטוס קלה להכנה, מושלמת לימי הקיץ ומורכבת מ-6 מרכיבים בלבד של הבלוגרית המוכשרת נועה שפירו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
עדיפות להקפאה למשך הלילה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

75 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה
40 ג׳ אבקת סוכר
150 ג׳ גבינת שמנת (אני השתמשתי בגבינת פילדלפיה)
150 ג׳ ממרח לוטוס
100 ג׳ עוגיות לוטוס
60 ג׳ חמאה מומסת
אופן הכנה
1 מרפדים תבנית בנייר אפייה
2 טוחנים במעבד מזון את העוגיות ושמים בקערה, מניחים בצד 4 כפות פירורי לוטוס להמשך
3 מוסיפים לקערה את החמאה המומסת, נערבב, ונשטח בתבנית.
4 מערבבים עם מיקסר את השמנת עם אבקת סוכר, לאחר הקצפה קלה מוסיפים את הגבינה, ו50 ג׳ ממרח לוטוס. לאחר שמקבלים מלית אחידה, מעבירים אל התבנית.
5 מחממים במיקרו את יתר ממרח הלוטוס ושופכים לתבנית
6 מפזרים את פירורי הלוטוס ששמנו בצד מלמעלה, ומכניסים למקפיא ל 3 שעות לפחות להתייצבות (עדיף ללילה)
הטיפ של נועה:
1 יש לשמור את הקינוח במקפיא (ואפשר לאכול ישר משם, הוא לא יוצא קפוא כמו אבן)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: