עוגת גבינה לוטוס ללא אפייה
לשלב לוטוס עם עוגת גבינה זה הדבר הכי טוב שתעשו! השילוב של המתיקות עם העדינות והחמיצות העדינה של הגבינה יוצרת ביס מושלם ויפה. תהנו!

זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
4 שעות ו-40 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית
תבנית מרובעת 20*20
בסיס
2.5 כוסות עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה מומסת
מילוי עוגת גבינה
2 כוסות גבינת שמנת 30%
9 כפות אבקת סוכר
0.5 כפית תמצית וניל
270 מ"ל שמנת מתוקה 38%
הגשה
100 גרם תותים חתוכים
50 גרם עוגיות לוטוס מפוררות
אופן הכנה
הכנה
1 מכינים את הבסיס: במעבד מזון שמים את עוגיות הלוטוס ומערבלים עד שהן מתפרקות לפירורים דקים.
2 מעבירים את הפירורים לקערה ויוצקים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים היטב ומשטחים בתבנית.
3 מעבירים את התבנית למקפיא למשך 10 דקות להתייצבות.
4 מכינים את מילוי עוגת הגבינה: בקערת מיקסר עם וו בלון להקצפה שמים גבינת שמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 משטחים את הקרם בתבנית מעל העוגיות ומכניסים למקרר להתייצבות למינימום 4 שעות או ללילה.
6 מגישים עם תותים ופירורי עוגיות מעל.