עוגת גבינה לוטוס ללא אפייה
לשלב לוטוס עם עוגת גבינה זה הדבר הכי טוב שתעשו! השילוב של המתיקות עם העדינות והחמיצות העדינה של הגבינה יוצרת ביס מושלם ויפה. תהנו!
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
4 שעות ו-40 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית
תבנית מרובעת 20*20
בסיס
2.5 כוסות עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה מומסת
מילוי עוגת גבינה
2 כוסות גבינת שמנת 30%
9 כפות אבקת סוכר
0.5 כפית תמצית וניל
270 מ"ל שמנת מתוקה 38%
הגשה
100 גרם תותים חתוכים
50 גרם עוגיות לוטוס מפוררות
אופן הכנה
הכנה
1 מכינים את הבסיס: במעבד מזון שמים את עוגיות הלוטוס ומערבלים עד שהן מתפרקות לפירורים דקים.
2 מעבירים את הפירורים לקערה ויוצקים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים היטב ומשטחים בתבנית.
3 מעבירים את התבנית למקפיא למשך 10 דקות להתייצבות.
4 מכינים את מילוי עוגת הגבינה: בקערת מיקסר עם וו בלון להקצפה שמים גבינת שמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 משטחים את הקרם בתבנית מעל העוגיות ומכניסים למקרר להתייצבות למינימום 4 שעות או ללילה.
6 מגישים עם תותים ופירורי עוגיות מעל.