עוגת שיש פרווה

מתכון לעוגת שיש בחושה בציפוי שוקולד ואגוזים, פשוטה, קלה להכנה, הכי טעימה שיש ופרווה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגת שיש רכה:
160 מ"ל שמן
160 גרם סוכר חום
כפית תמצית וניל
3 ביצים
30 גרם קקאו
80 מ"ל של קפה
120 מ"ל חלב סויה
280 גרם קמח תופח
לציפוי שוקולד:
120 גרם שוקולד מריר
180 מ"ל שמנת צמחית
50 גרם אגוזי לוז קצוצים
אופן הכנה
1 מקציפים בקערה חמאה רכה, שמן, סוכר ווניל עד שמגיעים לתערובת חלקה
2 מוסיפים ביצה אחת מערבבים, ואז את השנייה, מערבבים ואת השלישית ומערבבים
3 מנפים לתוך התערובת בהדרגה קמח ומערבבים עד להטמעה של הקמח
4 לבסוף מוסיפים חלב ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת
5 מחלקים את התערובת לשניים
6 בקערה נפרדת מערבבים קקאו וקפה
7 מאחדים את תערובת הקקאו עם אחת מחצאי התערובות שהכנו ומערבבים היטב
8 מחממים תנור ל 160 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק רחבה
9 שופכים אל התבנית לסירוגין שליש מהתערובת הלבנה, ושליש מתערובת השוקולד וחוזרים על הפעולה
10 מכניסים לתנור ל 45 דקות עד שקיסם יוצא יבש (לא מידי)
11 בינתיים מכינים את ציפוי השוקולד – מביאים שמנת לרתיחה, קוצצים שוקולד ומערבבים את השמנת עם השוקולד עד שנוצר גנאש אחיד, מוסיפים אליו את אגוזי הלוז הקצוצים ומצננים מעט
12 שופכים את ציפוי השוקולד על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות