עוגיות פרג קלות להכנה
עוגיות נימוחות עם פרג ולימון – קריספיות ונהדרות לצד תה.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כוסות קמח רב תכליתי
0.5 כוס פרג
1.5 כפיות אבקת אפייה
200 גרם חמאה
0.75 כוס סוכר לבן
1 חלמון ביצה
1 חלבון ביצה
0.25 כוס מיץ לימון
2 כפות גרידת לימון
0.25 כפית מלח
אופן הכנה
1 מחממים תנור מראש ל-175 מעלות צלזיוס.
2 מערבבים יחד את הקמח, הפרג, אבקת האפייה והמלח.
3 בקערה בינונית מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת קציפה;
4 טורפים פנימה את החלמון, גרידת הלימון ומיץ הלימון.
5 מקפלים פנימה את תערובת הקמח ומערבבים היטב.
6 מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חצי על משטח מקומח קלות עד לעובי של חצי ס"מ
7 קורצים עוגיות ומניחים על תבנית אפייה.
8 מברישים את החלק העליון של העוגיות בחלבון ביצה ומפזרים סוכר לבן.
9 אופים בחום של 175 מעלות במשך 12-15 דקות עד להזהבה.