פיננסייר לימון עם קרם שוקולד של קרן ואיציק קדוש

 מתכון לקינוח שישאיר רושם על האורחים של עוגת לימון בחושה, שוקולד ופירות העונה של קרן ואיציק קדוש

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגה:
3 ביצים
0.5 כוס סוכר
120 אבקת שקדים
70 גר קמח כוסמין לבן
60 מ"ל שמן
1 גרידת לימון (מלימון אחד)
30 מ”ל לימון סחוט
1 פילטים של לימון (מלימון אחד)
1 קורט מלח
לגנאש:
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
100 גרם שוקולד לבן
2 גרידת לימון מ- 2 לימונים
לקישוט:
1 תותים
1 ענבים שחורים
1 גרידת לימון

אופן הכנה

אופן הכנה
1 במיקסר מקציפים את הביצים
2 מוסיפים את הסוכר בהדרגה לקצף תפוח ולבן
3 מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן,מיץ לימון, מעט מלח וגרידת לימון ונותנים למיקסר לפעול כ – 6 דקות
4 מוסיפים את החומרים היבשים ממשיכים לערבב במיקסר
5 מרססים שמן על תבנית בקוטר 18, מפזרים מעט סוכר וושופכים את תערובת העוגה לתבנית
6 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשל 15-20 דקות
7 מכינים את הגנאש: בסיר ממיסים את השוקולד הלבן ומוסיפים את השמנת
8 רגע לפני הרתיחה מכבים את האש ומסננים את הגנאש לקערה
9 מוסיפים גרידת לימון לגנאש ומערבבים
10 מכניסים את הגנאש למקרר
11 לאחר הקירור מכניסים את הגנאש למיקסר ומקציפים אותו במיקסר בעזרת וו גיטרה על מהירות נמוכה ומקציפים
להרכבת העוגה:
1 מחכים שהעוגה תתקרר ומכניסים את הגנאש לשקית זילוף
2 מזלפים גבעות שמנות בקוטר החיצוני של העוגה.
3 בעזרת כף מורחים את הגבעות למרכז העוג ומזלפים מעט קרם במרכז
4 מקשטים בתותים וענבים שחורים, פירות יער וגרידת לימון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: