עוגת לימון וחמאה עם זיגוג סוכר

ה-עוגה שהמלכה אליזבת אוהבת, עוגת לימון בחושה עם זיגוג מדהים. אז אם בא לכם להרגיש מלכותיים ליום אחד שימו כתר וכנסו למטבח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

אינגליש קייק גדולה
3 ביצים
1 כוס שמנת חמוצה
½ כוס שמן צמחי
2 כפות גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון
½ כוסות קמח
כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
½ כפית מלח
לזיגוג הראשון:
1 כוס אבקת סוכר
3 כפות מיץ לימון
לזיגוג השני:
1 כוס אבקת סוכר
1-2 כפות מיץ לימון
שפריץ של צבע מאכל צהוב (לא חובה)
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מערבבים בקערה: ביצים, שמנת חמוצה, שמן, גרידת לימון ומיץ לימון ושמן
3 בקערה נפרדת מערבבים: קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח
4 מערבבים את שתי הקערות היטב, עד שהתערובת אחידה ואין גושים
5 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור 30-40 דקות
6 מצננים ומחלצים מהתבנית למשטח
7 מכינים את הזיגוג הראשון: מערבבים את הרכיבים בקלחת על אש בינונית עד ליצירת סירופ
8 בעזרת מזלג יוצרים חריצים בעוגה ובוזקים מהזיגוג על העוגה שיחלחלו לחריצים
9 זיגוג שני: מערבבים את רכיבי הזיגוג בקערה ויוצקים על העוגה
10 מחכים מעט שהזיגוג יתייצב ומגישים
עוגת הלימון שהמלכה אליזבת אוהבת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות