פשטידת כרישה מושלמת

מתכון פשוט וטעים של פשטידת כרישה מושלמת

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק קיש:
בצק קיש קפוא מוכן מופשר לפי הוראות יצרן
2 כרישה
2 גביעי גבינת קוטג'
2 כפיות מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כוס קמח
2 כפיות אבקת אפיה
4 ביצים
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
200 גרם גבינה צפתית מגורדת
50 גרם חמאה
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור ל180 מעלות.
2 חותכים את הכרישה לפרוסות דקות של כ-2 עד 3 ס"מ.
3 במחבת שמים את החמאה ומטגנים בה את פרוסות הכרישה עד שהן נהיות רכות.
4 מסננים את הכרישה היטב
5 בקערה מכניסים את הקמח, אבקת האפייה, הביצים, גבינת הקוטג' והצפתית, הכרישה המטוגנת ואת המלח והפלפל ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
6 מרפדים תבנית עם נייר אפייה, מרססים ומהדקים אליה את הבצק, מחוררים מעט עם מזלג ומכניסים לתנור ל15 דקות
7 מוציאים מהתנור ומצננים מעט
8 את הבלילה המוכנה יוצקים על הבצק ומפזרים מעל את פרוסות הכרישה המטוגנות ואת הגבינה הצהובה המגוררת.
9 מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות עד לכדי הזהבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות