לזניית גבינות בטריק של פעם בחיים

מתכון ללזניה הכי קל שיש מפסטה צינורות ובתוך תבנית עוגה, לא נכין יותר לזניה בשום צורה אחרת. המתכון של הבלוגרית נועה

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 ג׳ פסטה ריגטוני
150 ג׳ בייבי מוצרלה (משקל לאחר סינון)
200 ג׳ פרוסות גבינת מוצרלה
לרוטב (אפשר להשתמש גם במוכן):
3 כפות שמן זית
בצל סגול קצוץ
10 שיני שום כתושים
240 ג׳ רוטב עגבניות מרוכז
2 כפות פפריקה מתוקה
3 כפיות מלח
חצי כפית פלפל
100 ג׳ חמאה
מיכל שמנת לבישול (250 מל)
100 ג׳ פרמזן מגורדת
חצי כוס מים
לזניה טריק! מתוך אינסטגרם של נועה
אופן הכנה
1 נתחיל בהכנת הרוטב (אפשר להשתמש במוכן אבל כל מה שטעים במנה זה הרוטב),
2 שמים בסיר שמן זית, בצל קצוץ ואת שיני השום הכתושים, נטגן על אש קטנה עד לריכוך עם מכסה סגור. כ5-7 דקות
3 נוסיף את רוטב העגבניות, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל ונערבב. נוסיף את החמאה והשמנת ונערבב עד שהחמאה תימס. נוסיף את המים ונבשל 4 דקות עם מכסה סגור
4 לסיום נוסיף את הפרמזן ונערבב
5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן – להוריד מהאש 3 דקות לפני שצריך – ולהכניס לקערה עם מים קרים מאוד להפסקת הבישול
6 מסננים היטב את הפסטה
7 לוקחים תבנית קפיצית של עוגה, מניחים נייר אפייה ומורחים כ 3 כפות רוטב
8 מניחים על הרוטב את הפסטה במאונך וממלאים את כל התבנית
9 בוצעים את המוצרלה לחתיכות קטנות וממלאים את הצינורות של הפסטה העומדת בחתיכות מוצרלה
10 מחממים תנור ל 170 מעלות
11 שופכים מלמעלה את הרוטב שנשאר וחובטים את התבנית קלות על השולחן כדי שהרוטב יחלחל בתוך צינורות הפסטה
12 מכסים מלמעלה בפרוסות מוצרלה ומכסים את התבנית בנייר כסף
13 מכניסים לתנור ל10 דקות, מסירים את נייר הכסף ומכניסים ל5 דקות נוספות
14 מצננים מעט וטורפים!

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות