עוגת ביסקוויטים של תומר אומנסקי

איך נשמע לכם עוגת ביסקוויטים שכבות? כזו שמצופה בקרם מיוחד ויש לה טעם פשוט אלוהי!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשכבות:
2 שרוולים של פתיבר וניל
1 חלב לטבילת העוגיות
לקרם:
800 מ”ל שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה
3 כפות אבקת סוכר (כ50 גרם)
120 גרם פודינג וניל (חבילה וחצי)
200 גרם שוקולד חלב מומס עם 100 מ”ל שמנת מתוקה
8 אצבעות קינדר בואנו
1 כף שמן
לציפוי:
250 מ”ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
1 במעבד מזון יש לטחון את אצבעות הקינדר בואנו עם כף שמן עד לקבלת משחה חלקה
2 להמיס במיקרוגל 200 גרם שוקולד חלב ו100 מ”ל שמנת מתוקה
3 לערבב את קרם הקינדר עם גאנש השוקולד לאיחוד. יש לשים לב שהתערבות נהיית מעט סמיכה וצמיגית ולא לחשוש מזה
4 בקערת מיקסר להקציף יחד: שמנת מתןקה, גבינה לבנה, אבקת סוכר ופודינג וניל
5 לאחר שמקבלים קציפה יחסית יציבה יש להוסיף פנימה את קרם השוקולד ולערבב היטב
6 ניקח פורמה מרובעת 25 ס”מ על 25 ס”מ (ניתן גם בתבנית אלומיניום בינונית) ונתחיל את הרכבת העוגה
7 נטבול את העוגיות בחלב, נסדר שכבת עוגיות ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. אני עשיתי 4 שכבות של עוגיות כאשר על השכבה האחרונה שפכתי את הציפוי
8 לטובת הכנת הציפוי נמיס יחד שמנת ושוקולד ונערבב לאיחוד
9 המלצת השף: לתת לעוגה לעמוד במקרר לפחות 12 שעות לפני האכילה
10 על מנת לחץ את העוגה מפורמת הברזל יש לחמם את הדפנות בברנר או במגבת רטובה וחמה

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות