לביבות תפוחי אדמה וגבינה של אבי ביטון

לביבות טעימות עם גבינת פטה וסלסלת עגבניות שכיף להגיש לחברים מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ללביבות
1/2 ק”ג פירה תפוחי אדמה
2 ביצים
3 כפות קמח
מלח, פלפל
2 שיני שום קצוצות
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
200 גרם גבינת פטה
לסלסת העגבניות:
4 עגבניות קצוצות
מעט אורגנו
שמן זית
מלח
אופן הכנה
הלביבות
1 מערבבים בקערה את פירה תפוחי האדמה, הביצים, הקמח, השום והפטרוזיליה.
2 מתבלים במלח ופלפל.
3 יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וממלאים במעט גבינת פטה.
4 מטגנים כ-3 דקות מכל צד.
סלסת העגבניות:
1 מערבבים בקערית את כל חומרי הסלסה.
2 מגישים לצד הלביבות.
לביבות תפוחי אדמה וגבינה של אבי ביטון
לביבות תפוחי אדמה וגבינה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: