לזניית גבינות ותרד מטורטייה

גבינות מעולות וטורטיות במקום דפי פסטה יתנו לכם קיצור דרך ללזניה טעימה וקלה להכנה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת טורטיות
1 צנצנת (400 גרם) רוטב עגבניות מוכן ללזניה
150 גרם (1 חבילה) גבינת בורסאן בטעם שום ועשבי תיבול
200 גרם (1 חבילות) גבינת צ'דר הגבינות של נני
200 גרם (1 חבילה) גבינת צ'דר לבנה הגבינות של נני
1 שקית תרד
תרסיס שמן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים קלות תבנית אפייה עגולה שמתאימה בקוטר לטורטיות.
2 מערבבים בקערה את שלושה סוגי הגבינה, שומרים בערך חופן של גבינת גרנה פדנו בצד.
3 מרכיבים את הלזניה: מניחים בתחתית התבנית טורטייה אחת, מורחים אותה ב-2-3 כפות הרוטב ומשטחים מעל כמות נדיבה של תערובת הגבינות. ממשיכים הלאה באותה הצורה עם יתר הטורטיות, הרוטב והגבינות.
4 מפזרים מעל את גבינת הגרנה פדנו ששמרנו בצד, ואופים כ-20 דקות, או עד שהגבינות נמסות, והלזניה מזהיבה.
5 מגישים מיד עם סלט ירוק בצד.
6 שומרים במקרר ומחממים לפני ההגשה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות