צוואר טלה בבצל מקורמל של יהודה עמר

רך כמו חמאה: נתחים של צוואר טלה בבישול ארוך עם המון בצל.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 יחידות פרוסות של צוואר טלה
4 עלה דפנה
6 פלפל אנגלי שלם
0.5 כף מלח
7 יחידות בצל לבן פרוס גס
4 כפות סילאן
1 כף מלח
0.5 כף כורכום
1 מעט פלפל שחור
1 חופן שבבי שורש פטרוזיליה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בסיר נפרד מבשלים את פרוסות הצוואר עם מעט מלח, עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מבשלים כשעה
2 מוסיפים לסיר נפרד עם מעט שמן את הבצל והסילאן ומבשלים על אש נמוכה במשך כ – 35 דקות
3 מוסיפים את פרוסות הצוואר לסיר עם הבצל והסילאן
4 מתבלים ומוסיפים ½ כוס מציר הבישול של הצוואר
5 מכסים את הסיר ומבבשלים כשעתיים על אש נמוכה עד שהבשר רך
6 מגישים חם
צוואר טלה בבצל מקורמל
צילום: נופר בוגנים צוואר טלה בבצל מקורמל

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות