קרמבו סופגניות של "האופה הקטנה"

כבר לא צריך להתלבט בין קרמבו לסופגניה, המתכון לקינוח המושלם לחנוכה חורפי 

מערכת
17.10.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
3.5 כוסות קמח לחם
1 כף שמרים יבשים / כפית שמרית
0.25 כוס סוכר
0.25 כפית מלח
0.25 כוס שמן
1 כוס חלב
1 ביצה
0.5 כף ברנדי
1 כף תמצית וניל
לקרמבו:
100 גרם חלבון
150 גרם סוכר
0.25 כפית מחית וניל
3 גרם ג׳לטין מושרה ב – 15 גרם מים קרים ( כ – 10 דקות )
לציפוי:
400 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
1 מערבבים יחד את חומרי הבצק ולשים כ – 10 דקות
2 מתפיחים בקערה מכוסה כ – 40 דקות
3 יוצרים כדורים בגודל ביצה ומתפיחים על ריבועי נייר אפיה כשעה
4 מטגנים את הסופגניות 3 -2 דקות בכל צד ומעבירים לנייר סופג
הקרמבו:
1 על בן מארי מחממים חלבון, סוכר ומחית וניל עד המסת הסוכר
2 מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים את תערובת הג׳לטין ( לאחר המסה של 5 שניות במיקרוגל ) ומקציפים עד שנוצר קצף יציב
הציפוי:
1 ממיסים יחד שוקולד ושמן במיקרוגל
2 מזלפים מעל סופגניה מעט מהקרמבו ולבסוף טובלים בציפוי השוקולד

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: