עוגת קרמבו קלה וטעימה

עוגת קרמבו 3 שכבות : שוקולד, קרם וניל, וגנאש- עוגה קלה להכנה וסופר טעימה!

מערכת
19.01.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגה בתבנית בקוטר 24 ס"מ:
לבסיס שוקולד:
2 ביצים
2 כפות חלב
100 גרם קמח
150 גרם סוכר
70 מ"ל שמן
40 גרם קקאו
1 כפית אבקת אפייה
לשכבת הוניל:
2 מכלים שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
לקרם שוקולד למעלה:
100 גרם (חפיסה) שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
אופן הכנה
בסיס השוקולד:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות
2 מערבבים יחד את הרטובים: שמן, סוכר, מלח, ביצים וחלב עד לקבלת תערובת אחידה
3 מוסיפים את היבשים: קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים.
4 יוצקים את התערובת לתוך התבנית בקוטר 24 ס"מ
5 אופים ב- 170 מעלות במשך 20-25 דקות עד להתייצבות העוגה.
קרם וניל:
1 מערבבים במיקסר את כל מרכיבי קרם הוניל, עד לקבלת מסה אחידה.
2 לאחר שעוגת השוקולד התקררה, יוצקים את קרם הוניל על העוגה.
3 מעבירים למקפיא לשעה.
קרם השוקולד בחלק העליון:
1 ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד המריר ואת השמנת המתוקה
2 יוצקים את התערובת באופן אחיד על גבי שכבת קרם הוניל.
3 מעבירים את העוגה למקרר למשל כ-3 שעות להתייצבות העוגה.
4 ניתן לקשט מעל עם שוקולד מריר מגורר / תותים וכו'

בתיאבון!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: