לחמניות כשרות לפסח – הכי טובות שיש
מתכון ללחמניות לפסח, המתכון הכי טוב שתמצאו ברשת, עם שמרים כשרים לפסח (שאפשר למצוא בכל סופר)! מתכון ללחמניות טבעוניות, ללא ביצים, ללא גלוטן, מתאימות לכל ימות השנה כי לא מרגישים בהבדל בטעם ובמיוחד לפסח. מתכון של גלית בידרמן בלוגרית וקונדיטורית
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם קמח ללא גלוטן כשל"פ
15 גרם שמרים טריים או כף יבשים (כשל"פ – יש בכל סופר)
12 גרם (1 כף שטוחה) סוכר
15 גר׳ (2 כפות) שמן
520 מ״ל מים
להברשה: 2 כפות סילאן וכף מים
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה (k) מכניסים את הקמח, מפוררים אליו את השמרים. מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים. מוסיפים את המלח והמים בסוף ולשים על מהירות נמוכה כ-10 דק
2 הבצק יראה כבלילה נוזלית בהתחלה וזה בסדר. דואגים מידיי פעם להוריד את הבצק מדפנות הקערה במהלך הלישה
3 מניחים בקערה משומנת מכוסה לתפיחה של שעה
4 מחממים תנור ל 200 מעלות
5 בידיים רטובות מגלגלים ל-13 כדורי לחמניות במשקל של 80 גרם
6 מניחים במגש מברישים בעדינות בתערובת הסילאן ומשאירים לנוח כ 10 דקות
7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-35 דקות
sandar@bezeqint.net
איזה קמח מומלץ להשתמש? מצה, שקדים, לעוגה?
איזה קמח מומלץ להשתמש? מצה, שקדים, לעוגה?
סנדה רוזנצויג says:
קמח ללא גלוטן לפסח, ניתן למצוא בכל סופר
קמח ללא גלוטן לפסח, ניתן למצוא בכל סופר
adi says: