כנאפה קל להכנה של ליאור לאטי

מהיום לא צריך לסוע רחוק ולעמוד בתורים בשביל כנאפה איכותי – נימוח, פריך, גבינתי ומתוק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת שיערות קדאיף
1 מלית למאפים של השף הלבן או גבינת ריקוטה
1 חמאה
1 מוצרלה מגורדת
לרוטב:
1 תמצית מי זהר
1 תמצית מי וניל
1 סוכר
1 הל טחון
כנאפה קל להכנה
צילום: יח"צ כנאפה

אופן הכנה

אופן הכנה
המתכון מותאם למחבת קוטר 20.
1 מערבבים בקערה חצי מחבילת המלית או חבילה שלמה של ריקוטה עם שתי כפות ריקוטה וכפית תמצית וניל
2 ממיסים במחבת קטנה 25 גרם חמאה
3 לוקחים את שערות הקדאיף (אפשר גם כשהם קפואים) ומשטחים על המחבת עד כסנטימטר. מורחים מעל את תערובת הגבינות
4 מכסים את המחבת ומבשלים על הלהבה הכי נמוכה כ 10 דקות או עד שהתחתית זהובה
5 בסיר קטן שמים כוס מים וחצי כוס סוכר
6 מוסיפים כחצי כפית מי זהר ורבע כפית הל, מבשלים ללא מכסה על אש בינונית עד שהסירופ נהפך למעט סמיך
7 שהכנאפה מוכן הופכים אותו על צלחת ושופכים מעל את הסירופ, רצוי לקשט בפיסטוקים קלויים או גלידת יוגורט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות