סלט קינואה אדומה ולבנה

סלט ירקות עם חציל קלוי וקינואה אדומה ולבנה, מושלמת לאירוח או כתוספת

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוס קינואה לבנה
1/2 כוס קינואה אדומה
2 כוסות מים
5 עגבניות שרי אדום/צהוב חתוכות לרבעים
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 שיני שום כתוש
1 גזר חתוך לקוביות
1 חציל חתוך לקוביות
4 גבעולי עירית קצוצים
2 גבעולי סלרי קצוץ גס
1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס כוסברה
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון בינוני
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשר גם ללא חציל קלוי. מתוך הבלוג יפצ'וק מבשלת ואופה
אופן הכנה
1 בקערה מניחים חציל חתוך לקוביות,מתבלים בשמן זית,מלח,פלפל שחור גרוס.
2 מערבבים מניחים בתבנית עם נייר אפייה וצולים כחצי שעה בחום 190 מעלות.
3 שמים בסיר קינואה,כפית מלח,מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-20 דקות. מסירים מהאש שוטפים במי ברז מסננים.
4 בקערה גדולה שמים קינואה,שיני שום כתוש,כל הירקות (אל תשכחו את החציל),כוסברה,סלרי ופטרוזיליה.
5 בקערית קטנה מערבבים היטב שמן זית,לימון,מלח פלפל,מוסיפים את הרוטב מערבבים היטב ומגישים.

מתוך הבלוג יפצ'וק מבשלת ואופה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות