טוסטוני קינדר
נשארה לכם חלה משבת? יש לנו רעיון בשבילכם! טוסט קינדר טעים ומושחת, כל מה שאתם צריכים זה פרוסת חלה, אצבע קינדר או ממרח שוקולד שאוהבים, ביצה ואתם מסודרים עם נשנוש מתוק וטעים
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 פרוסות חלה טרייה
3 יחידות קינדר בואנו
2 ביצים M
1 כף אבקת סוכר
להגשה
30 גרם שוקולד מריר מומס
אופן הכנה
1 בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה 180 Iלזמן של 6 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
2 חותכים בעזרת סכין את הקשה של הלחם.
3 מרדדים כל פרוסת לחם ושמים מעל כל פרוסה אצבע קינדר אחת.
4 מברישים את הצדדים של פרוסת הלחם עם ביצה טרופה, מגלגלים סוגרים היטב כמו כריך.
5 מברישים בביצה את הלחם מלמעלה וכשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
6 לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. מזלפים מעל שוקולד מומס ואבקת סוכר.