גלידה קינדר ביתית
זו כנראה הגלידה הכי קרובה לגלידריה שתכינו, וכמה כיף שאפשר להכין גלידה קינדר ביתית לבד בבית בלי לעבוד קשה. תהנו!
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות ו-5 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
גלידה
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
150 גרם חלב מרוכז
3 כפות ממרח אגוזי לוז
3 חבילות קינדר בואנו
אופן הכנה
1 1. שמים שמנת מתוקה, חלב מרוכז וממרח אגוזי לוז בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
4 4. כשהגלידה מוכנה יוצרים חור עמוק במרכזה, מוסיפים פנימה את הקינדר בואנו, מכניסים את הכוס למכונה ולוחצים על תכנית “תוספות”.