5 הטיפים של קרן אגם לאפייה מוצלחת

שאלנו את קרן אגם, הגורו של האפייה הבייתית, מה 5 הטיפים שלה לאפייה מוצלחת

1. כלים שמתאימים לאפייה

כולנו רוצים שיהיה לנו במטבח, בכל רגע נתון כלים שנוכל להעזר בהם. משקל מטבח, מערוך, סט כוסות מידה, אל תוותרו עליהם, הם יעשו לכם את החיים ממש ממש קלים!

2. להיצמד למתכון

חשוב מאוד לקרוא את המתכון מההתחלה עד הסוף. גם אם מדובר בעוגה בחושה פשוטה לפעמים מחכות לנו הפתעות בפנים והכי הכי חשוב, אל תעשו שינויים במתכונים, אם אתם לא יודעים מה אתם עושים, זו יכולה להיות ממש אכזבה גדולה.

3. חומרי גלם איכותיים

תדאגו שיהיו לכם חומרי גלם איכותיים לאפיה. שאתם ממש סומכים עליהם: קמח איכותי, חמאה טובה, שוקולד לאפייה, קקאו באיכות גבוהה. וכמובן מחית או תמצית וניל באיכות גבוהה – זה עושה את כל ההבדל.

4. לא להיות ביקורתיים

אל תהיו ביקורתיים כלפי עצמכם, תזכרו תמיד שכל מי שאתם אופים לו צריך להגיד לכם רק תודה. ומאפים, הרבה פעמים לפני שהם נכנסים לתנור, הם עדיין לא נראים כמו אחרי שהם יצאו.

5. לחמם תנור מראש

תחממו תנור מראש, ואל תשכחו שלכולנו בבית תנורים שונים. תתחילו לבדוק אם המאפה שלכם מוכן כבר במחצית הזמן שכתובה במתכון.

אל תשכחו שאפייה זה משהו שבא לשמח ולעשות טוב! גם בזוגיות, גם במשפחה, ושאין על ריח של עוגה טובה בבית!

אהבתם את הטיפים? בחרו מתכון ובואו נתחיל לאפות!

קרן אגם אופה מהבית – תכנית חדשה עם גורו האפייה שכבשה את הרשת ואת הלב שלנו.
‎קרן יוצאת מהבלוג ומגיעה למסך עם המתכונים הכי מרגשים, הכי ויראליים וכמובן – הכי טעימים
‎החל ה-10.12 בערוץ האוכל!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: