קאהי עיראקי מתכון קל
מתכון לקאהי, מופלטה ממוצא עירקי, הכנה קלה ואוכלים עם מה שרוצים, מתוק או מלוח
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1.5 כוסות מים
2 כפות חומץ
1/2 כף מלח
חצי קילו קמח
שמן
אופן הכנה
1 מכניסים למיקסר את כל חומרי הבצק ולשים, תתקבל עיסה דביקה
2 לשים ידנית במשך 10 דקות
3 קורצים כדורים מהבצק ומניחים על משטח משומן
4 מורחים בשמן את כדורי הבצק ומכסים בניילון נצמד
5 לוקחים כדור, מפדרים אותו במעט קמח, מרדדים לריבוע ומקפלים לחצי ואז לעוד חצי, מרדדים שוב ומקפלים פעמיים שוב.
6 חוזרים על הפעולה כ 3 פעמים. מניחים את הריבוע הסופי על מסטח משומן ומכסים בניילון למנוע התייבשות
7 מחממים שמן במחבת רחבה, מרדדים מעט ריבוע ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה, מוציאים לנייר סופג
8 חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק ומגישים חם עם תוספות שאוהבים