קדאיף מסקרפונה של דן לב עם מיקי שמו

איך מכינים קדאיף מסקרפונה? דן לב מתארח בתכנית של מיקי ומסבירים ביחד במתכון מתוך "מיקי שמו עושה בית ספר"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם שערות קדאיף
200 גרם חמאה מזוקקת
לקרם:
2 מיכלי שמנת מתוקה
כף סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
מקל וניל
לנקטרינה:
4 נקטרינות בשלות
4 קיווי
אבקת סוכר
רוטב בלסמי מצומצם
להגשה:
200 גרם סוכר חום
100 גרם מים
קליפת תפוז חתוכה לז’וליינים
מקל קינמון
כוכב אניס
אופציות נוספות להגשה:
עלי נענע לעיטור
אופן הכנה
1 מאווררים קלות את שערות הקדאיף ומערבבים עם חמאה מומסת.
2 מאווררים קלות את שערות הקדאיף ומערבבים עם חמאה מומסת.
3 אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות במשך 15 דקות. מצננים.
4 בינתיים חותכים את הנקטרינות לפרוסות ומערבבים עם אבקת סוכר ובלסמי מצומצם. מניחים בצד לספיגת טעמים.
5 במקביל, קולפים ז’וליינים מן התפוז ומבשלים עם הסוכר והמים עד להסמכת מי הסוכר. מניחים את הז’וליינים לייבוש.
הקרם:
1 במיקסר עם וו גיטרה פותחים מעט את גבינת המסקרפונה, מוסיפים מקל וניל וסוכר.
2 מחליפים את הגיטרה בוו בלון ומוסיפים את השמנת המתוקה, מקציפים קלות עד לקבלת קרם אוורירי ויציב.
. ההרכבה:
1 מעבירים את הקרם לשק זילוף, מזלפים מן הקרם על גבי צלחת ההגשה, מדביקים את הקדאיף לצלחת (בעזרת הקרם) ומזלפים טבעות אחידות של קרם על גבי עיגולי הקדאיף, מעטרים בפרוסות הנקטרינה ובריבת תפוז ביתית.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות