פריטטה בצלים וגבינות מהירה וטעימה

מתכון לפריטטה עם בצלים וגבינות בסגנון סורי-יהודי, מתוך בלוג האוכל Cook With Brad של בראד מכלוף

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל גדול, קצוץ
1/2 קילו בצל ירוק
2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
6 ביצים, טרופות
1/4 כוס פרמזן, מגורר דק
1 כוס גבינת ריקוטה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 מטגנים בצל, על אש בינונית, במחבת משומנת קלות עד לריכוך. מוסיפים בצלים ירוקים ומקפיצים עד שהם רכים והמים שלהם מתאדים (בערך 10 דקות). להניח להתקרר
2 מערבבים בקערה נפרדת את כל הגבינות, מוציאים חופן ושומרים בצד
3 מכניסים את הבצלים לקערה גדולה ומערבבים עם הגבינות ושאר הרכיבים
4 מחממים תנור ל 180, מכניסים לתבנית אפייה את התערובת, מפזרים מלמעלה את חופן הגבינות ששמרנו בצד, מכניסים לתנור עד להזהבה כ-40 דקות
5 פורסים ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות