עוגות ג'לי אישיות של מלכת הג'לי

קינוח מעוצב ומרשים במיוחד שצובע את שולחן החג

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ג’לי שקוף:
750 מ”ל רותחים
250 מ”ל קרים
4 כפות ג’לטין מקצועי של מלכת הג’לי
1.5 כוסות סוכר
12 טיפות תמצית טעם של מלכת הג’לי
0.5 כפית מלח לימון
לצבעים:
500 גרם ג’לי שקוף
150 מ”ל שמנת צמחית/קרם קוקוס/חלב מרוכז
אבקת צבע מאכל של מלכת הג’לי
כלי עבודה
כף פריזאית, מחט 5 מיל’, מחט הייטק של מלכת הג’לי
כלי עם מים רותחים
אופן הכנה
הג’לי השקוף
1 במים הקרים ממיסים את הג’לטין ומניחים בצד למשך כ – 5 דקות עד שהנוזלים נספגים.
2 במים הרותחים ממיסים את הסוכר, מלח הלימון ותמצית הטעם תוך כדי ערבוב.
3 מאחדים את שתי המסות.
4 מחלקים לכוסות הגשה ומשאירים 6 שעות במקרר.
הכנת הצבעים
1 ל – 500 מ”ל ג’לי שקוף מוסיפים 150 מ”ל שמנת פרווה/חלב מרוכז/ קרם קוקוס מחלקים למספר כוסיות.
2 לכל כוס מוסיפים קורט אבקת צבע מאכל.
להכנת פרח התלת מימד:
1 בעזרת כף פריזאית קורצים עיגול במרכז הקינוח
2 בעזרת מזרק 5 מיל’ מושכים מהצבע שהוכן
3 מחברים את המחט ומתחילים לדקור במרכז החור- כך מקבלים את אפקט האבקנים
4 לוקחים מחט הייטק ומחברים למזרק. מושכים מהצבע שהוכן ודוקרים את הג’ל תוך כדי שיחרור צבע. כל דקירה תיצור עלה, עובדים בתנועה סיבובית לקבלת פרח שלם
5 לבסוף לוקחים צבע ירוק שהוכן ומוסיפים בעזרת מחט הייטק עלים ירוקים
6 משאירים את הקינוח ל – 15 דקות להתייצבות הצבעים במקרר
7 טובלים בכלי עם מים רותחים לחילוץ הג’לי מהכלי ומעבירים לצלחת הגשה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: