פנקייק יפני עבה ופלאפי במיוחד

מתכון לפנקייק עבה עם טריק, נראה מסובך אבל למעשה הוא קל ממש להכנה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 וחצי כוסות קמח לבן
3 כפות אבקת סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1 ורבע כוסות חלב/סויה/מיץ תפוזים טרי
60 גרם חמאה מומסת
1/2 כפית תמצית וניל
1 חלמון מביצה גדולה
3 חלבוני ביצה גדולים
1 כפית חומץ
שמן לטיגון
להגשה: מייפל, פירות טריים
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה גדולה קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח
2 מקציפים חלב, חמאה מומסת, תמצית וניל וחלמון בקערה בינונית, עד לקבלת תערובת אחידה
3 מקציפים את החלבונים עם החומץ, במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח
4 מוסיפים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומערבבים לאיחוד
5 מערבבים כשליש מקצף החלבונים לתוך התערובת ומערבבים
6 מוסיפים את שאר הקצף לתערובת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות
7 מחממים מעט שמן במחבת (אפשר גם ספריי)
8 לוקחים 3 רינגים, מרפדים אותם מבפנים בנייר כסף, משמנים את נייר הכסף ומניחים את הרינגים על המחבת
9 ממלאים 3/4 מהרינג בתערובת, מכסים את המחבת ולא פותחים (!!) במשך 4 דקות, הופכים לצד השני, מכסים שוב ולא פותחים את המכסה ל 4 דקות נוספות
10 חוזרים על הפעולות עד שהתערובת נגמרת
11 מוציאים את הפנקייקים מהרינג ומקלפים את נייר הכסף
12 מגישים עם מייפל ופירות טריים – או עם מה שרוצים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      גושים בתערובת של חלב

      למה כאשר אני מוסיף חמאה מומסת לתוך תערובת חלב ואני מקציף אותה אז יוצאים לי גושים

      למה כאשר אני מוסיף חמאה מומסת לתוך תערובת חלב ואני מקציף אותה אז יוצאים לי גושים
      אדי says: