פיצה ללא תנור של ג'יימי אוליבר

מתכון לפיצה במחבת, קלה להכנה וטעימה. מתוך התכנית ג'יימי אויליבר מבשל בזול

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם קמח תופח (2 כוסות)
מעט שמן זית
1 בצל אדום
½ פלפל אדום
200 גרם עגבניות קצוצות (קופסת שימורים)
צ'דר
קורט מלח
150 מ"ל מים קרים
אופן הכנה
1 מניחים את הקמח בקערה עם קורט מלח ים, ויוצקים בהדרגה 150 מ"ל מים קרים, תוך כדי ערבוב בעזרת מזלג עד שמתאחד לכדור.
2 לשים דקה אחת בלבד על משטח נקי מאובק בקמח, ולשים בצד
3 שמים מחבת בגודל 30 ס"מ על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית
4 מקלפים ופורסים דק את הבצל ואת הפלפל, מוסיפים למחבת ומתבלים בקורט מלח ים ופלפל שחור, זורקים למחבת ומכסים
5 מטגנים 2 דקות, או עד להזהבה תוך כדי ערבוב.
6 בינתיים מרדדים את הבצק לעיגול בגודל התבנית (קצת פחות מעובי של חצי ס"מ)
7 כשהירקות מוכנים, הניחו אותם על הקרש
8 בינתיים מבשלים את הפסטה במחבת גדולה עם מים מומלחים רותחים למשך 5 דקות, ואז מסננים
9 לאחר מכן העבירו בעדינות את הבצק לתבנית יבשה, ללחוץ בעדינות את קצות האצבעות לתוך הבצק כדי ליצור גומות חן. מכסים במכסה ומבשלים 3 דקות מצד אחד, ואז הופכים בזהירות לבשל בצד השני.
10 מסננים מעט מהנוזלים מהעגבניות, ואז מועכים קלות בעזרת מזלג ומפזרים על הבצק, ומשאירים רווח של 1 ס"מ מסביב לקצוות.
11 לפזר מעל את הירקות המבושלים ולגרר גס מעל את הגבינה (נחמד לקבל קצת מעבר לקצה, כי כשהגבינה נמסה תקבלו מראה מסוקס מדהים של הקראסט).
12 מנמיכים לאש בינונית, שמים את המכסה ומבשלים ל 3-4 דקות או עד שהגבינה נמסה והבסיס פריך.
13 מניחים את הפיצה על קרש הגשה, פורסים ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות