פיצה במחבת – קל להכנה של ג'יימי אוליבר

מתכון לפיצה ביתית של הגדול מכולם ג'יימי אוליבר שמסביר במתכון קל ופשוט להכנה בבית לפיצה טעימה בקלות במחבת שכל אחד יכול להכין

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק לפיצה
250 גרם קמח לחם
2 כפיות שמרים יבשים
1 כפית אבקת סוכר
2 כפיות מלח
6 כפות שמן זית
200 מ”ל מים פושרים
רוטב עגבניות לפיצה
2 שיני שום
200 גרם רסק עגבניות
חופן עלי בזיליקום
פלפל
טופינג למעלה
85 גרם מוצרלה מגורדת
זיתים או כל תוספת אחרת שאוהבים
אופן הכנה
פיצה
1 מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר, 1 כפית מלח, 1 כף שמן זית ו – 200 מ”ל מים פושרים.
2 לשים את הבצק עד לקבלת בצק אסלטי, מכסים ונותנים לו לנוח במשך שעה.
3 מקלפים, קוצצים ומטגנים את השום ב – 4 כפות שמן זית ואז מוסיפים את רוטב העגבניות ועלי הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
4 מחלקים את הבצק ל – 4 כדורים ומגלגלים אותם.
5 מחממים מחבת.
6 מברישים צד אחד של הבצק עם שמן ומטגנים את הבצק כש​​הצד המשומן למטה, במשך 2 עד 4 דקות.
7 מברישים את הצד השני בשמן, הופכים ומטגנים עד הזהבה.
8 מוסיפים את הרוטב המתובל
9 מפזרים גבינת מוצרלה וזיתים או כל תוספת שרוצים. מכסים את המחבת ומשאירים על אש גבוהה עוד דקה.
10 מנמיכים את הלהבה ומשאירים עוד 5 דקות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות