צלעות טלה עם פירות יבשים וקוסקוס של ג'קי אזולאי
סידרנו לכם ארוחת צהריים שתשאיר לכם טעם של עוד – צלעות טלה מטוגנות במחבת עם קוסקוס – מתוך התוכנית "פשוט ג'קי" פרק 5
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 צלעות טלה לטיגון במחבת
1 בצל
שמן זית
משמש מיובש
שזיף מגולען
צימוקים
חמוציות
2 כפות סוכר חום
2 כפות סילאן
½ כוס יין אדום
מלח
קינמון
פלפל שחור גרוס
קוסקוס להכנה מהירה
אופן הכנה
1 מטגנים במחבת עם שמן זית בצל, מוסיפים סוכר חום לקירמול ומוסיפים את הפירות היבשים הקצוצים דק. מתבלים במלח, פלפל שחור וקינמון, ומוסיפים סילאן.
2 לאחר עוד קצת טיגון להוסיף יין אדום ולהביא לרתיחה.
3 במחבת נקייה עם שמן זית לטגן את צלעות הטלה מתובלות במלח פלפל. משחימים היטב
4 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.