צ’יפס קייל של מרתה סטוארט
הכוכב העולה בשמי האוכל הבריא במתכון קצרצר וקל לגירסא הבריאה של צ'יפס, מתוך התוכנית "ביה”ס לבישול של מרתה סטיוארט"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3-2 צרורות גדולים של קייל שטוף ויבש.
2 כפות שמן זית
1/4 כוס שומשום
1 כף מיץ לימון
2 כפיות מלח גס

אופן הכנה
1 מסירים את הגבעולים מהקייל.
2 שוטפים את הקייל היט בוקורעים לחתיכות.
3 מוסיפים לקרעי הקייל שמן זית ומיץ לימון.
4 מפזרים מעל את השומשום.
5 מתבלים במלח גס.
6 מערבבים היטב עד לציפוי ומעבירים לתבנית.
7 אופים בתנור על 90 מעלות למשך כחצי שעה.
8 הופכים את הקייל ואופים עוד כ – 20 דקות עד שהקייל יבש ופריך.
9 מוציאים ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.